Mijn favorieten

Aankoop

Het kopen van een huis is niet iets wat u iedere dag doet. Laat u daarom bij deze belangrijke aankoop door ons adviseren. Bij het aankopen van een woning ondersteunen wij u met de bezichtiging, het onderhandelen en de afhandeling. U bent dan verzekerd van een deskundig advies en begeleiding bij het aankopen van uw droomwoning.

Het zoeken van een woning is een heel proces. Het begint met het aftasten van de woningmarkt, het bekijken van het aanbod en het bepalen van uw wensen. Om vervolgens een compleet beeld te krijgen, schakelt u ons in. 
 
Aankoopbegeleiding
Nadat u een geschikte woning heeft geselecteerd, schakelt u ons in voor de begeleiding tijdens het aankooptraject van uw droomwoning. Deze aankoopbegeleiding bestaat uit:
- Volledige begeleiding bij bezichtigingen;
- Een objectieve waardebepaling;
- Verrichten van de onderhandeling;
- Professioneel onderzoek naar de bouwkundige staat (in overleg) en omgevingsfactoren, zoals erfdienstbaarheden en bestemmingsplannen;
- Begeleiding bij de gehele juridische afwikkeling.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor aankoopbegeleiding, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
 
Heeft u uw droomwoning nog niet gevonden? U kunt zich inschrijven als woningzoekende. U wordt dan vrijblijvend en kosteloos op de hoogte gehouden van ons nieuwste woningaanbod.