Terug naar de resultaten
Oostmahorn in Anjum 9133

Oostmahorn

9133 Anjum
Koopsom € 127.500,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

Vrije kavels voor liefhebbers van ruimte en water!

In een natuurrijke omgeving, naast Nationaal Park Lauwersmeer, bieden wij 7 vrije kavels aan waarop u uw droomwoning kunt realiseren! De kavels variëren van ruim 750 tot ruim 1.250 m² en grenzen aan het water. Een terras aan het water en een eigen aanlegsteiger behoren tot de mogelijkheden van deze...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Vrije kavels voor liefhebbers van ruimte en water!

In een natuurrijke omgeving, naast Nationaal Park Lauwersmeer, bieden wij 7 vrije kavels aan waarop u uw droomwoning kunt realiseren! De kavels variëren van ruim 750 tot ruim 1.250 m² en grenzen aan het water. Een terras aan het water en een eigen aanlegsteiger behoren tot de mogelijkheden van deze kavels. Uniek aan deze kavels is dat u via de sluis met uw boot het Lauwersmeer op kunt varen vanwaar u de Waddenzee kunt bereiken.

Ligging

De kavels liggen in een lange strook tegen het oorspronkelijke dorpje Oostmahorn aan. De kavels kijken richting het zuiden en westen uit op het recreatiepark Esonstad. Door deze ligging hebben de kavels een ideale oriëntatie op de zon zodat u op de kavel optimaal van de zon kunt genieten.
De ontsluiting van de kavels vindt plaats door een smalle doodlopende woonstraat die ten noorden en oosten langs de kavels loopt. De woonstraat wordt louter gebruikt door bestemmingsverkeer. De woonstraat komt uit op de toegangsweg naar Oostmahorn, de Skânserwei.

Mogelijkheden
De bestemming van de kavels is (permanent) wonen. Een combinatie van wonen en werken behoort tot de mogelijkheden. De gemiddelde kavelgrootte is ca. 900 m² en daarmee bieden deze royale kavels voldoende ruimte om uw droomwoning op te bouwen. Om u een idee te geven van de mogelijkheden zijn er een aantal schetsen gemaakt van woningen die op deze kavels gebouwd zouden kunnen worden.

Locatie
De locatie is gelegen naast Nationaal Park Lauwersmeer en recreatiepark Esonstad in het Friese Oostmahorn. De locatie is aan alle kanten omgeven door water. Aan de ene kant grenst deze aan het Lauwersmeer, aan de andere kant vindt u de Waddenzee. Op 10 kilometer afstand vindt u het stadje Dokkum, welke is voorzien van veel voorzieningen, waaronder alle voorzieningen voor de dagelijkse behoefte, sportvoorzieningen, diverse maatschappelijke voorzieningen en horecavoorzieningen.

Kavel 1 | 1262 m² | € 127.500,- | VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Kavel 2 | VERKOCHT
Kavel 3 | VERKOCHT
Kavel 4 | VERKOCHT
Kavel 5 | VERKOCHT
Kavel 6 | VERKOCHT
Kavel 7 | TE KOOP (zie Toxopeusweg 7, Anjum) | OPTIE

Bovengenoemde prijzen zijn vrij op naam. Dit wil zeggen dat de volgende kosten zijn opgenomen in de koopsom; grondkosten, verkoopkosten, notaris- en overdrachtskosten, 21% BTW.

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie of heeft u belangstelling voor een van de kavels neemt u dan gerust contact op.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 127.500,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 1262 m² Kadastrale gegevens Gemeente Anjum Sectie G Perceelnummer 1766 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Oostmahorn, 9133 Anjum

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring